A spray szórófej lefedi a kertet vízzel

Amikor azon gondolkodik, hogy öntözőrendszert telepíttet, fontos a megfelelő lefedettség. Persze erre a szakértő felhívja a figyelmét, mert ezáltal fog egyenletesen zöld kertet kapni. A spray szórófej gondoskodik arról, hogy minden négyzetmétert lefedjen a rendszer. Bármilyen elosztása is legyen a kertnek, a tapasztalt mester pontos tervrajzot tud felmutatni arról, hogy miként és mennyi darab szórófejet kell lehelyezni. Ezáltal összeköti a csöveket a föld alatt, így a spray szórófej gondtalanul tud működni.

Arra nagy hangsúlyt tegyen, hogy tapasztalt szakemberre bízza ezt a feladatot! Alacsony költségű termékekből is remek rendszert lehet telepíteni, amennyiben kellőképpen értenek hozzá. Több eszközből tevődik össze a teljes rendszer, ezért precíz munkát kell végezni. Tekintse meg a szakember referenciamunkáit, mielőtt kiválasztja az ideális ajánlatot! A spray szórófejet a földbe helyezik és nagyjából 5 és 30 cm között lóg ki onnan. Persze ez attól is függ, hogy milyen típusú és márkájú a termék.

A kerttervezés vizuálisan megy végbe

A megrendelőnek az ötletei találkoznak a szakember tapasztalataival, szakértelmével és a szemügyre vett adottságokkal, amelyekkel az adott kert rendelkezik. Maga a kerttervezés konzultálásból áll, ahol az ötletek és a szakmai tapasztalat találkoznak, majd mindezt a kerttervező papírra viszi. Ezáltal szemmel látható végeredménye lesz a párbeszédnek, amit alaposan megfontolhat a megrendelő. Változtathat azokon a részeken, amelyek annyira nem tetszenek, de persze mindig érdemes figyelembe venni a szakértői tanácsot.

Ez az első lépése a kerttervezésnek. Ezt követően kapni fog egy árajánlatot. Itt részletesen lebontják a szükséges alapanyagokat, azoknak az összegét és természetesen a munkadíjat. Ezáltal eldöntheti, hogy szeretne élni a lehetőséggel, vagy inkább meghallgatná más vállalkozó ajánlatát. A kerttervezés esetében több cégtől is kérhet árajánlatot. Kiválaszthatja, hogy melyik a legideálisabb, valamint az apró részleteket is megtudja. A garanciára mindig figyeljen!