Mutatjuk a legmenőbb nappali fal ötleteket

Ez a helyiség az otthon szíve, az a hely, ahol vendégeket fogadunk, esténként családi körben összegyűlünk a televízió előtt. Itt a család minden tagjának jól kell éreznie magát. Ezért a nappali fal ötletek között böngészve nemcsak a legújabb trendeket kell szem előtt tartanunk, hanem a házban élők kívánságainak is irányadónak kell lenniük. A díszlécek segítségével a falakat könnyen hangsúlyosabbá lehet tenni.

Ezeket használhatjuk a mennyezet alatt is, hogy magasabb plafonérzetét hozzuk létre. A falak felületét pedig téglalap vagy négyzet alakú szakaszokra oszthatjuk velük. Az ilyen nappali fal ötletek megvalósítása egyfajta arisztokratikus hangulatot kölcsönöz a belső térnek, mivel a múltban hasonló gipszstukkók díszítették a nemesi házakat. Ahhoz, hogy a nappali vizuálisan súlytalan érzést keltsen, elegendő egy minimalista faldizájn. Ebben az esetben már kerülni kell a díszlécek, a stukkók és az egyéb falra nehezedő elemek használatát. A minimalista megoldások egyértelműbbé teszik a nappali falainak vonalvezetését.

A kandallót mindig a melegség, az otthonosság és a családias hangulat szimbólumának tekintették. De mi van akkor, ha kandallót szeretnénk, viszont a házban nincs kémény és szóba sem jöhet a telepítése. Van kiút ebből a helyzetből! A kandallóval díszített nappali fal ötletek mindig is megragadták az emberek figyelmét, ezért a vendégeknek is biztosan elnyeri a tetszését egy dekoratív fűtőtesttel díszített fal. Ráadásul jól mutatnak majd rajta a különböző emléktárgyak és csecsebecsék.