Pilkington autóüveg az eminensek beszállítója

Ha az autója megsérül, meghibásodik, természetesen igyekszik minél előbb orvosolni az ügyet, hiszen mindenkinek majdnem napi szinten szüksége van rá. Ha a szélvédőt kell cserélni, ne érje be kevesebbel a Pilkington autóüveg terméknél! Egy komolyabb javítás az autón húzós tétel, ráadásul a dolog nem várhat, ezért sokszor hajlamosak a gépkocsi tulajdonosok inkább a silányabb, de olcsóbb megoldást választani. Járja azonban egy mondás, miszerint nem vagyok elég gazdag, hogy olcsó dolgokat vegyek.

Mit jelent ez? Hogy az olcsóbb termék jóval hamarabb szorul újabb cserére, ami aztán hosszútávon drágább mulatság, mintha egy jobb minőségű, de költségesebb dolgot vettünk volna. Nagyon igaz ez a Pilkington autóüveg esetében is, ahol Ön nem a legolcsóbb, de egy minőségi termék mellett döntött. Jól tette! A cég piacvezetőnek számít. Olyan márkák kapják meg a gyárban a Pilkington autóüveget, mint az Opel, Ford, Mercedes, DAF, Volvo, MAN, Jaguar, Rolls Royce. Impozáns névsor, nemde? A jármű sem járhat rosszul egy ilyen gyártmánnyal!

A szélvédő cseréjével ne késlekedjen!

Az autóját érte kár? Megsérült, megrepedt, betört a szélvédő? A szélvédő cseréje vált szükségessé? Bármelyikre is igen a válasz, mi megértjük a bosszúságát. Kevés olyan elkeserítő dolog van, mint amikor az autónkkal van gond. Egyrészt azonnal tetemesebb összeg kifizetésére kényszerülünk és valóban nem várhat, mivel gépkocsi hiányában nem igazán tud mozogni egy mai ember.

Éppen ezért megpróbáltuk a szélvédő cseréje szolgáltatásunkat olyanná formálni, hogy ne tetézze, hanem, amennyiben lehetséges, inkább enyhítse az Ön gondjait. Nagykereskedelmi áron és megbízható beszállítók minővégi üvegeivel dolgozunk, csapatuk évek óta kiváló szakemberekből áll. A szélvédő cseréje térítésmentes lesz, amennyiben CASCO biztosítással rendelkezik. Ebben az esetben cégünk a teljes ügyintézést és papírmunkát átvállalja. Abban az esetben is bizalommal fordulhat hozzánk, ha csak javításra van szüksége, mert számunkra fontos az ügyfél megelégedése, amit mi gyors és pontos munkával hálálunk meg.